PAYROLLING

Uw medewerkers zijn in beste handen bij DOT Personeel. Wij bieden bedrijven en zelfstandigen de mogelijkheid om flexibel, freelance en vast personeel in dienst te nemen met gereduceerde risico’s, zonder de administratieve ballast en dat tegen een scherpe tariefstelling.

Bij payrolling werkt de werknemer volledig voor u, terwijl hij een arbeidsovereenkomst heeft met ons. Op deze manier geeft het u gemak en vrijheid, en nemen wij alle administratieve handelingen van u over. En de medewerker? Die krijgt bij ons gewoon dezelfde arbeidsvoorwaarden en salaris.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en worden voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden op het gebied van mens en werk. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit. Wij onderscheiden ons door onze kennis van de regionale arbeidsmarkt, onze lokale aanwezigheid, onze participatie en ons geloof in een persoonlijke aanpak en aandacht. Wij zijn mensen voor mensen!

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications