• DOT.

dot. vacature

vacature: Verzorgende IG, of zorgkanjer met interesse om verder te leren


Gaat jouw hart sneller kloppen als je mag zorgen, verzorgen en aandacht mag schenken aan een ander? Dan zijn we op zoek naar jou!


Heb je de opleiding verzorgende IG nog niet, maar heb je wel een relevant niveau 2 opleiding en interesse om door te leren? Dan zijn we op zoek naar jou!


Heb je je diploma verzorgende IG (net) behaald en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!


In de zorg is geen dag hetzelfde, soms gaat het gepaard met een lach, soms met een traan, maar aan het einde van de dag heb jij het leven van een ander beter gemaakt door er te zijn.


Wij zijn (met spoed) op zoek naar medewerkers die als verzorgende IG' er aan de slag willen. Mocht je nog niet de juiste papieren op zak hebben om deze functie in te vullen bieden wij jou aan deze opleiding, met onze hulp, te starten om vervolgens in het meest dankbare vakgebied je plekje te vinden.


Interesse om dit avontuur samen met ons aan te gaan? Reageer dan snel via e-mail (michelle@dot-personeel.nl / info@dot-personeel.nl) of bel 043 852 2706. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor om, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden door te spreken.

0 keer bekeken

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications