• DOT.

Dot. vacatures

Bijgewerkt: 22 nov 2019

vacature: Verzorgende IGFunctieomschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een (ervaren) verzorgende IG.

Als Verzorgende (IG) houd jij je bezig met uitvoeren van zorg conform zorgleefplannen en ZZP-indicaties, afgestemd op de actuele gezondheidsconditie van cliënten onder andere door middel van het uitvoeren van functie-specifieke verpleegtechnische handelingen.

Samen met de cliënt ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning.


Functie-eisen

Een afgeronde opleiding tot Verzorgende (IG), MBO niveau 3.Betrokken en professioneel.Durf en veerkracht om mee te bouwen.Allround inzetbaarheid. Het gaat om een functie waarbij men geen vaste standplaats heeft. Men reist tijdens de werkdag tussen verschillende locaties.Een flexibele persoonlijkheid en sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten en collega's.Bereid zijn om ook avonden te werken.Je bent een initiatiefrijk persoon en werkt samen naar een oplossing toe.Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.


Wat wij bieden:

Uitzicht op vast contract bij wederzijds goed bevallen .Een uitdagende baan met vele verbale interacties.Vele interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden.Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Spreekt deze functie je aan en voldoe je tevens aan onze functie-eisen? Dan maken wij graag kennis met je! Bel ons (043 852 2706) of mail naar info@dot-personeel.nl / michelle@dot-personeel.nl


Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

0 keer bekeken

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications