• DOT.

DOT. VACATURES

Vacature: Barber/ herenkapper

Als Barber ben jij dé haardesigner voor mannen in Maastricht. Jij zorgt ervoor dat de klant zich helemaal thuis voelt en in samenspraak met jou het mooiste kapsel en/of baard krijgt wat bij hem past. Dit doe je door je ervaring, kennis en kunde in te zetten maar zeker ook je sociale vaardigheden. Je werkt samen met een cool team. Daarnaast zijn de klanten natuurlijk de belangrijkste mensen in jouw werkomgeving en ben je medeverantwoordelijk voor de optimale klantbeleving binnen de hagelnieuwe shop.

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste, creatieve, stressbestendige en klantgerichte Barber/herenkapper. Je bent een echte aanpakker, kunt prioriteiten stellen en hebt daardoor het overzicht tijdens drukke momenten. Daarnaast beschik jij over goede mondelinge communicatieve vaardigheden.

In het kort > Je bent gemotiveerd en hebt een kappersopleiding/barbier-opleiding gevolgd > Je beschikt over goede sociale vaardigheden > Ervaring is een pré > Je bent creatief en denkt graag mee over verbeteringen

Wat wij bieden? > Een uitdagende functie voor 40-uur per week > Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring > Werken in een gezellig, ambitieus en jong team > Mooie en nieuwe shop in hartje Maastricht Interesse? Ben jij dé Barber die wij zoeken ? Neem dan direct contact met ons op door te reageren op deze vacature, te bellen naar 043-8522706 of een mail te sturen naar info@dot-personeel.nl.

0 keer bekeken

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications