• DOT.

DOT. VACATURES

Vacature: (Ervaren) Hovenier

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een (ervaren) hovenier. Ben je op zoek naar een zelfstandige en afwisselende baan in een plezierige werkomgeving, en tevens affiniteit met groen? Neem dan snel contact met ons op!

Wij bieden: > Een uitstekend salaris > Een interessante afwisselende baan in het dynamische en moderne organisatie. > Een fulltime arbeidscontract en uitstekende arbeidsvoorwaarden. > Wij volgen de CAO die bij onze opdrachtgever van toepassing is. > Jij bent bij ons verzekerd van de juiste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed werkgeverschap en het bieden van zekerheden staat bij ons voorop.


Werkzaamheden en functie-eisen: Als hovenier ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het aanleggen, het onderhouden en het renoveren van tuinen en het leggen van sierbestrating en terrassen. Je hebt een vakgerichte opleiding als hovenier (afgerond). Je hebt aantoonbare kennis van bomen en planten en je bent bekend met alle gereedschappen. In het bezit van rijbewijs BE.

Over DOT. Personeel BV: DOT. Personeel is een specialist in uitzenden, payrolling, recruitment en opleidingen in de techniek. Wij hebben vacatures in de meest uiteenlopende branches van VMBO tot en met HBO+ niveau. Oprechte interesse in de persoon achter de CV en streven er doorlopend naar, om de juiste en ideale vacature te vinden voor jou!

Interesse Zie je jezelf terug in deze functie? Stuur dan je CV naar info@dot-personeel.nl of bel 043-8522706.

Soort dienstverband: Fulltime

0 keer bekeken

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications