• DOT.

DOT. VACATURES

Vacature: Ervaren tegelzetter / stukadoor

Ben jij een ervaren tegelzetter ? En heb je de ambitie om door te groeien ? Tevens opzoek naar fulltime baan ? Lees dan snel verder !

Wat ga je doen ? Onze opdrachtgever is (bij voorkeur) opzoek naar een ervaren tegelzetter die toe is aan een nieuwe uitdaging en zelfstandig projecten tot een goed einde kan brengen. Het betreft een veelzijdige functie, waarin ervaring met stuken een pré is. Onze opdrachtgever is een gerenommeerde aannemer, welke haar (particulieren) klanten voorziet van een totale ontzorging als het op renovaties aankomt. Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties:

> (Afgeronde) MBO opleiding als tegelzetter en/of ervaring als tegelzetter. > In bezit van rijbewijs B. > In bezit van een geldig VCA certificaat is een pré maar geen vereiste. > Je bent representatief, stress bestendig en gemotiveerd. > Communicatief sterk, klantgericht.

Wat bieden wij ? > Werken in een hecht team en informele werksfeer. > Technische uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling. > Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. > Bij goed functioneren, mogelijkheid op vast dienstverband

Interesse?

Solliciteer dan snel door op deze vacature te reageren, een mail te sturen naar info@dot-personeel.nl of te bellen naar 043 852 27 06

Locatie: Zuid- Limburg

30 keer bekeken

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications