PRIVACYVERKLArING

Dot Personeel B.V., gevestigd aan Europalaan 14, 6199 AB Maastricht-Airport, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.dot-personeel.nl, Europalaan 14, 6199 AB Maastricht-Airport, 043-8522706, 
info@dot-personeel.nl.

Sofia Rosenbaum is de Functionaris Gegevensbescherming van Dot Personeel B.V. Zij is te bereiken via sofia@dot-personeel.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Dot Personeel B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Dot Personeel B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • Burgerservicenummer (BSN)


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Dot Personeel B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Dot Personeel B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming:
Dot Personeel B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dot Personeel B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Dot Personeel B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Bewaartermijn sollicitatieprocedure:: 4 weken  > Vrijstellingssbesluit WBP
Bewaartermijn indiensttreding arbeidsovereenkomst: 2 jaar   > Wet op Rijksbelastingen                       
Bewaartermijn verzuimbeheer: 2 jaar   > Vrijstellingsbesluit WBP
Bewaartermijn salarisafspraken en arbeidsvoorwaarden: 7 jaar   > Wet op Rijksbelastingen
Bewaartermijn loonbelasting en identiteitsbewijzen: 5 jaar   > Uitvoeringsregeling LB
Bewaartermijn debiteuren- en crediteurenadministratie: 7 jaar   > Wet op Rijksbelastingen    

Delen van persoonsgegevens met derden:
Dot Personeel B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Dot Personeel B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dot Personeel B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dot-personeel.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Dot Personeel B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Dot Personeel B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dot-personeel.nl.

CONTACT MET DOT.

T: +31(0)43 852 27 06 

info[at]dot-personeel.nl

Europalaan 14

6199 AB Maastricht-Airport

  • Dot. op instagram

Volg #dotpersoneel

Disclaimer .  Algemene voorwaarden . Privacyverklaring

© 2019 DOT Personeel B.V.   Webdesign: House of Communications